Luksuzna Udobnost

Mramor, drveni dekori i masivno drvo

Lokacija 

45°45’42.4″N 15°56’52.5″E

Grad  Zagreb

Država  Hrvatska

Luksuzni Dizajn Interijera: Spoj Harmonije i Elegancije

U ovom projektu Studio za Dizajn Interijera M1st Design, pažljivo je odabrao svaki element kako bi se postigla harmonija između udobnosti i luksuza. Počevši od samog ulaza, predsoblje vas dočekuje s ogledalima postavljenim na frontama, stvarajući dojam prostranstva i reflektirajući prirodno svjetlo koje obasjava prostor kroz velike otvore.

Mramor, Drveni Dekori i Masivno Drvo

Unutar stana, M1st Design naglasak stavlja na mramor i drvene dekore, dok se masivno drvo koristi kao elegantan detalj čija toplina i tekstura dodaju karakter prostoru. Ravne i stroge linije oblikuju prostor, pružajući mu elegantan i pročišćen izgled, dok dekorativne letvice dodaju notu luksuza.

Dnevni boravak - M1st design
Dizajn interijera stana u Remetincu
Masivno drvo, mramor i drveni dekori
Drveni dekori i masivno drvo
Zlatni i crni detalji u Interijeru
stan u Remetincu dizajn interijera
Ogledala u interijeru

Ogledala unutar metalnog okvira postavljena su na strateškim mjestima kako bi se stvorio optički efekt proširenja prostora, pružajući dojam otvorenosti i prostranosti čak i u manjim prostorijama. Crno-bijele fotografije velikog formata dodaju eleganciju i sofisticiranost, dok štukature na zidovima dodaju tradicionalni šarm.

Detalji i Rasvjeta u Interijeru

Zlatni elementi poput slavina i dekoracija ističu se kao simbol raskoši i glamura, dodajući dozu luksuza cjelokupnom dizajnu. Ponavljajući materijali i detalji protežu se kroz cijeli prostor, stvarajući harmoniju i sklad.

Ambijentalna rasvjeta igra ključnu ulogu u stvaranju ugodne atmosfere, naglašavajući teksturu materijala i stvarajući suptilne sjene koje doprinose dubini prostora. Crni detalji poput rasvjete i okvira slika pružaju kontrast i uravnotežuju cjelokupni dizajn.

Dizajn interijera u remetincu
Stan Remetinec
dizajn kuhinje
Zidna tapeta, crni i zlatni detalji
Stan Remetinec - wc
Materijli u interijeru
Prirodni materijali
elegancija u interijeru

Idejni projekt dizajna interijera

Ovaj projekt nije samo prostor za život, već je i umjetničko djelo koje spaja funkcionalnost s estetikom. Pruža iskustvo življenja u prostoru koji je ne samo prozračan i udoban, već i elegantan i luksuzan u svakom detalju.

Kategorija: Dizajn interijera

Vrsta projekta: Idejni projekt dizajna interijera

Dizajnter interijera: Matej Kušević

Autor: M1st Design

Istražite naše ostale projekte

M1st Design Studio

Osnovao je u ožujku, 2021. godine, mladi dizajner Matej Kušević i tako ostvario svoj dugogodišnji san. Studio surađuje s brojnim stručnjacima iz različitih sfera djelovanja te pokriva područja arhitekture,  dizajna interijera i krajobrazne arhitekture. Unatoč svom kratkom postojanju, ‘M1st design studio’ iza sebe ima brojne adaptacije i uređenja stanova diljem Hrvatskoj te radi na nekoliko međunarodnih projekata. Ostvario je i suradnju s HRT-om u emisiji ‘Dom na kvadrat’ te s učilištem ‘Profokus’ u edukaciji mlađih naraštaja.