Industrijski Dizajn Ureda

poslovni prostor industrijskog stila

Lokacija 

45°20′N 14°26′E

Grad  Rijeka

Država  Hrvatska

Industrijski Dizajn Ureda u Srcu Rijeke

Kreirali smo poslovni prostor koji spaja industrijski stil s modernim dizajnom, savršeno prilagođen potrebama suvremenog poslovnog okruženja. Projekt predstavlja inovativan pristup interijeru, osmišljen kako bi radno okruženje bilo ne samo produktivno već i inspirirajuće.

Spoj Industrijskog i Suvremenog Stila

Naš industrijski dizajn interijera ističe se spojem grube elegancije i suvremenih linija, stvarajući prostor koji odiše autentičnošću i funkcionalnošću.

industrijski dizajn ureda
industrijski dizajn ureda
industrijski dizajn ureda
Recepcija poslovnog prostora
recepcija ureda

Implementacija Široke Lepeze Materijala

M1st Design Studio koristi raznolike materijale poput poliranog bakra, prirodnog drveta i slično kako bi se postiglo bogatstvo tekstura i estetska raznolikost. Svaki element je pažljivo odabran radi postizanja savršene ravnoteže između elegancije i funkcionalnosti.

Luksuz Vertikalnih Vrtova

Uz vertikalne vrtove unutar prostora, donosimo dozu luksuza i svježine, stvarajući inspirativno okruženje za vaše poslovne aktivnosti. Integracija prirodnog zelenila u radni prostor, istovremeno naglašava visinu prostora i stvara prirodnu atmosferu koja potiče kreativnost i dobrobit.

Dekorativne Tehnike u Industrijskom Dizajnu Ureda

Zidovi  su obogaćeni dekorativnim tehnikama poput imitacije betona, kamena, stare opeke i crjepova, pružajući prostoru karakterističan, autentičan izgled i teksturalnu dubinu.

Industrijski Dizajn Ureda: Otvorenost i Intimnost

Open space razlomljen je pregradama. Djelomična otvorenost prostora zadržana je korištenjem staklenih stijena, omogućavajući prirodni prodor svjetla i očuvanje intimnosti pojedinih radnih zona.

industrijski dizajn ureda
okrugli stol u dizajnu interijera
industrijski dizajn ureda
široka lepeza materijala u industrijskom stilu
interijer ureda
imitacija betona, kamena, stare opeke i crijepa
soba za sastanke
detalji u uredu
elegancija i funkcionalnost
industrijski dizajn ureda

Industrijska Rasvjeta i Posebnosti Uređenja

Industrijska rasvjeta s antracitnim bazama savršeno se uklapa u sivi strop i vidljive instalacije. Svaki uredski kutak obogaćen je posebnim detaljima poput rastera ulica grada gdje se ured nalazi, satova različitih vremenskih zona i živog bilja, dok okrugli stolovi u konferencijskim dvoranama simboliziraju ne naglašavanja autoriteta već jednakosti i kolegijalnosti.

Dopustite da i vaš poslovni prostor postane oaza inspiracije i produktivnosti. Obratite nam se i dopustite da zajedno stvorimo prostor koji odražava vaše poslovne vrijednosti i potiče vaš uspjeh.

Kategorija: Dizajn interijera

Vrsta projekta: Izvedbeni Projekt

Dizajnter interijera: Matej Kušević

Autor: M1st Design

Istražite naše ostale projekte

M1st Design Studio

Osnovao je u ožujku, 2021. godine, mladi dizajner Matej Kušević i tako ostvario svoj dugogodišnji san. Studio surađuje s brojnim stručnjacima iz različitih sfera djelovanja te pokriva područja arhitekture,  dizajna interijera i krajobrazne arhitekture. Unatoč svom kratkom postojanju, ‘M1st design studio’ iza sebe ima brojne adaptacije i uređenja stanova diljem Hrvatskoj te radi na nekoliko međunarodnih projekata. Ostvario je i suradnju s HRT-om u emisiji ‘Dom na kvadrat’ te s učilištem ‘Profokus’ u edukaciji mlađih naraštaja.