Dizajn stana u Klaićevoj

Harmonija materijala i formi

Lokacija 

45.8150° N, 15.9819° E

Grad  Zagreb

Država  Hrvatska

Dizajn interijera stana u Klaićevoj

U M1st Designu, posvećeni smo stvaranju interijera koji odražava vaš stil i osobnost. Mladi par povjerio nam je zadatak uređenja njihovog doma, dajući nam potpunu slobodu u izražavanju kreativnosti i ideja.

Harmonija materijala i formi stana u Klaićevoj

S obzirom na to da su u interijeru već prisutni kuhinja i kamin, pažljivo smo se uklopili u postojeći prostor. Razigrali smo interijer kombinirajući različite materijale i forme, stvarajući tako jedinstvenu atmosferu.

Dizajn interijera stana u Klaićevoj

Atipični materijali za izvanredan dizajn stana u Klaićevoj

Koristeći nekonvencionalne materijale poput reflektirajućeg metala s efektom bakra, crnog zaobljenog metala i porculana u imitaciji mramora s bakrenim žilama, postigli smo izvanredne rezultate koji ostavljaju snažan dojam.

Atipični materijali za izvanredan dizajn
dizajn interijera stana u Klaićevoj

Dekorativne letvice: povezanost i estetika

Dekorativne letvice po zidovima povezuju postojeću kuhinju s praznim prostorom otvorenog koncepta stana, stvarajući harmoniju i estetski ugodan dojam.

dekorativne letvice u interijeru

Umjetnost kao dio svakodnevnog života

S obzirom na to da je vlasnica umjetnica, njezine umjetnine su postale neizostavan dio prostora. Stvorili smo kutak za slikanje pored prozora, pružajući joj inspirativno okruženje za izražavanje kreativnosti.

dizajn interijera stana u Kleićevoj

Personalizirani akcenti za unikatan doživljaj

Kauč u plavoj boji, zidna instalacija iza kauča, šareni tepih i stolići zaobljenih formi od bakrenog transparentnog stakla, samo su neki od personaliziranih akcenata koji dodaju poseban pečat ovom jedinstvenom prostoru.

Dizajn interijera stana u Klaićevoj

Tehnički Nacrti za Instalacije i Namještaj po Mjeri

Dizajn interijera u klaićevoj - opisani tehnički nacrti
Dizajn interijera u klaićevoj -kotirani tehnički nacrti
Dizajn interijera u klaićevoj - tehnički nacrti
Predsoblje tehnički nacrti
tehnički nacrti blende radijatora
Dizajn interijera u klaićevoj - tehnički nacrti dnevnog boravka
dnevni boravak tehnički nacrti
Dizajn interijera u klaićevoj - tehnički nacrti - dnevni boravak
Dizajn interijera u klaićevoj - dnevni boravak tehnički nacrti

*Djelomični prikaz tehničkih nacrta. M1st design izrađuje tehničke nacrte za sve instalacije u interijeru i svaki komad namještaja po mjeri.

M1st Design: Vaš Partner u Uređenju Doma

U M1st Designu, svaki projekt je prilika za stvaranje nečeg posebnog. Dopustite nam da vaš dom pretvorimo u prostor koji odražava vašu priču i osobnost. Kontaktirajte nas i otkrijte kako možemo pretvoriti vaše vizije u stvarnost.

Kategorija: Dizajn interijera

Vrsta projekta: Idejni Projekt

Dizajnter interijera: Matej Kušević

Autor: M1st Design

Istražite naše ostale projekte

M1st Design Studio

Osnovao je u ožujku, 2021. godine, mladi dizajner Matej Kušević i tako ostvario svoj dugogodišnji san. Studio surađuje s brojnim stručnjacima iz različitih sfera djelovanja te pokriva područja arhitekture,  dizajna interijera i krajobrazne arhitekture. Unatoč svom kratkom postojanju, ‘M1st design studio’ iza sebe ima brojne adaptacije i uređenja stanova diljem Hrvatskoj te radi na nekoliko međunarodnih projekata. Ostvario je i suradnju s HRT-om u emisiji ‘Dom na kvadrat’ te s učilištem ‘Profokus’ u edukaciji mlađih naraštaja.