Dizajn interijera u centru Zagreba

Gelokacija 

45°48′N 15°58′E

Grad  Zagreb

Država  Hrvatska

Dizajn Interijera u Centru Zagreba: Luksuzna Elegancija s M1st Design Studiom

Dobro došli u srce Zagreba, gdje se spojila funkcionalnost, elegancija i personalizacija kako bi stvorila jedinstveni prostor koji odražava suvremeni dizajn interijera. U nastavku donosimo pojedinosti o dizajnu interijera u centru Zagreba kreiranom u M1st Design-u.

Personalizirani Prostor po Mjeri

Stan o kojem govorimo ističe se personaliziranim pristupom dizajnu, gdje je svaki detalj pažljivo osmišljen prema potrebama i estetici vlasnika. Namještaj rađen po mjeri dominira prostorom, pružajući funkcionalnost bez kompromisa na stilu.

Elegancija u Materijalima: Kašmir i Toplo Drvo

Materijali poput kašmira i toplih tonova drveta prevladavaju u ovom stanu, stvarajući atmosferu ugode i luksuza. Radne plohe i otvorene police u kuhinji izrađene su od tamnijeg, toplijeg drveta, dodajući dubinu i karakter prostoru.

Metalni Akcenti: Suština Moderne Estetike

Metalni stolić i luster u crnoj boji postavljaju ton suvremenosti u prostoru. Njihova struktura od mnogo metalnih šipki donosi dinamiku i suptilnu eleganciju, ističući se kao centralni elementi u prostoru.

Dizajn Interijera u Centru Zagreba

Dizajn interijera u centru
personalizirani prostor po mjeri
namještaj po mjeri
namještaj po mjeri
namještaj po mjeri - funkcionalnost
dizajn interijera u centru

Materijali u Interijeru

dizajn interijera u centru - Materijali u interijeru
Odabir Materijala za Dizajn Interijera u Centru Zagreba

Harmonija Boja: Mramor i Sivi Štof

Blagovaonski stol, kombinacija bijelog i crnog mramora, stvara kontrastnu privlačnost. Kutna garnitura i stolice u sivom štofu dodaju udobnost i modernost, istovremeno se savršeno uklapajući u cjelokupni dizajn.

Personalizirane Tapete: Priroda u Interijeru

Personalizirane zidne tapete unose prirodne motive i štukature u prostor, stvarajući osjećaj skladne povezanosti s okolinom. Ove tapete dodaju karakter i toplinu, ističući svaki kutak stana kao poseban.

dizajn interijera u centru
M1st design studio za dizajn interijera

Inovativni Dodaci: Ogledala i LED Trake

Ogledala i LED trake integrirane su u dizajn, dodajući elemente vizualne dubine i praktičnosti. Dekorativne drvene letvice s LED trakama stvaraju atmosferu topline i udobnosti, dok ogledala dodaju osjećaj prostranosti i svjetlosti.

Radni Prostor: Elegancija i Produktivnost

Gostinjska ili radna soba odražava istu estetiku i funkcionalnost kao i ostatak stana. Kašmir, topli tonovi drveta i sivi štof stvaraju ugodan prostor za rad ili odmor.

Dizajn interijera u centru
M1st design studio za dizajn interijera

Tlocrtno Rješenje Interijera

Tlocrtno rješenje M1st design

Tehnički Nacrti

Tehnički nacrti - noćni ormarić
M1st design studio za dizajn interijera
tehnički nacrt wc ormarića
Dizajn interijera u centru
Dizajn interijera u centru - tehnički nacrti
dizajn interijera u centru zagreba
Tehnički nacrti za kuhinju
Stan u centru zagreba

Dizajn interijera u centru Zagreba predstavlja savršen spoj funkcionalnosti, stila i personalizacije. Kroz pažljivo odabrane materijale, akcente i dodatke, M1st Design Studio stvorio je prostor koji nadmašuje očekivanja, donoseći suvremenu eleganciju u srce grada. 

Kategorija: Dizajn interijera

Vrsta projekta: Izvedbeni Projekt

Kvadratura: 75m2

Dizajnter interijera: Matej Kušević

Autor: M1st Design

Istražite naše ostale projekte

M1st Design Studio

Osnovao je u ožujku, 2021. godine, mladi dizajner Matej Kušević i tako ostvario svoj dugogodišnji san. Studio surađuje s brojnim stručnjacima iz različitih sfera djelovanja te pokriva područja arhitekture,  dizajna interijera i krajobrazne arhitekture. Unatoč svom kratkom postojanju, ‘M1st design studio’ iza sebe ima brojne adaptacije i uređenja stanova diljem Hrvatskoj te radi na nekoliko međunarodnih projekata. Ostvario je i suradnju s HRT-om u emisiji ‘Dom na kvadrat’ te s učilištem ‘Profokus’ u edukaciji mlađih naraštaja.