Pantone boja godine - HIT boja u interijeru

Pantone boja godine - HIT boja u interijeru

Uzbudljive vijesti stižu iz M1st Design studija, gdje istražujemo koja je Pantone boja 2024. godine – “13-1023 Peach Fuzz”. Ova pastelna nijansa breskve, prema Pantone-u, obećava unaprijediti vaše prostore donoseći dozu nježne elegancije i romantičnog šarma.

Pantone Boja Godine: Peach Fuzz

Odluka o boji godine odražava se u našem svakodnevnom životu kroz dizajn interijera. “13-1023 Peach Fuzz” postavlja ton za 2024., prenoseći osjećaj topline i sofisticiranosti u svaki kutak vašeg doma. Ova nijansa breskve osvaja srca s neodoljivom nježnošću, te postavlja novi trend u dizajnu interijera.

Dizajnerski savjeti: Kako Integrirati Pantone boju godine Peach Fuzz u Vaš interijer

Kako biste iskoristili puni potencijal ove boje, predstavljamo vam nekoliko korisnih savjeta za dizajn interijera iz perspektive M1st Design studija.

Elegancija Neutralnih Tona: Kombinirajte “Peach Fuzz” s neutralnim tonovima poput bijele, sive ili bež kako biste postigli skladan kontrast. Ovaj spoj stvara prozračan i sofisticiran dojam.

Akcenti u Breskvastom Tonu: Unesite sofisticirane akcente kroz namještaj u boji breskve – fotelje, tepisi ili dekorativni jastuci dodatno će obogatiti vizualni dojam prostora.

Zidovi i Detalji: Transformirajte prostor bojanjem zidova ili dodavanjem tapeta u tonovima “Peach Fuzz”. Ova promjena pružit će prostoru toplinu i intimnost, dok zlatni okviri ili lampe dodatno naglašavaju luksuz.

Prirodni Elementi: Integracija prirodnih materijala poput drva ili kamena dodatno će obogatiti prostor, stvarajući sklad s nježnom atmosferom boje godine.

Izvor: https://www.pinterest.com/

Dizajniranje Budućnosti Prema Pantone-u

U svijetu dizajna interijera, boja godine prema Pantone-u postaje ključna smjernica za oblikovanje trendova. “13-1023 Peach Fuzz” nije samo boja; to je simbol elegancije i suptilne sofisticiranosti. Kroz M1st Design studio, želimo vam pružiti iskustvo stvaranja prostora u kojem ćete se osjećati ugrijano, zaštićeno i inspirirano.

Uđite u 2024. s novim osvježenjem u vašem domu i doživite čaroliju “Peach Fuzz” boje prema Pantone-u koja će zasigurno ostati urezana u pamćenje kao ikona dizajna interijera. Slijedite naš blog kako biste ostali informirani o najnovijim trendovima i savjetima za oblikovanje prostora koji odiše elegancijom i trendi pristupom.

Izvor: https://www.pinterest.com/

Uživajte u svim prednostima moderne elegancije u svom domu kroz suradnju s M1st Design studijem. Naša stručnost u dizajnu interijera pretvorit će vaš prostor u remek-djelo stila i udobnosti. Ako želite osvježiti svoj dom i unaprijediti ga na način koji odražava vaš jedinstveni karakter, obratite nam se s punim povjerenjem. Posvetit ćemo se transformaciji vašeg prostora, prateći najnovije trendove i prilagodbu vašim željama. Uđite u 2024. s novim, sofisticiranim izgledom interijera. Radujemo se potencijalnoj suradnji i stvaranju prostora koji vam je savršeno prilagođen.

https://www.pantone.com/color-of-the-year/2024