O nama

O nama

M1st Design Studio za Dizajn Interijera

Uz dizajn interijera kao glavnu djelatnost, posebna strast i izazov su nam mali zahtjevni prostori koje je potrebno adaptirati i dati im novu funkciju. Glavno obilježje rješenja te pristup kojim se vodimo je estetika i funkcionalnost svakog prostora neovisno o budžetu i mjestu sa zadovoljnim klijentima na prvom mjestu. ‘M1st design studio’ osnovao je u ožujku, 2021. godine, mladi dizajner Matej Kušević i tako ostvario svoj dugogodišnji san. Studio surađuje s brojnim stručnjacima iz različitih sfera djelovanja te pokriva područja arhitekture, dizajna i krajobrazne arhitekture. Unatoč svom kratkom postojanju, ‘M1st design studio’ iza sebe ima brojne adaptacije i uređenja stanova diljem Hrvatskoj te radi na nekoliko međunarodnih projekata. Ostvario je i suradnju s HRT-om u emisiji ‘Dom na kvadrat’ te s učilištem ‘Profokus’ u edukaciji mlađih naraštaja.

Matej Kušević

Moje ime je Matej Kušević, dizajner interijera i vlasnik studija ‘M1st design‘. Od 2020. godine se samostalno bavim dizajnom interijera. Prije toga, stekao sam vrijedno iskustvo radeći u arhitektonsko-dizajnerskom uredu.

Moje obrazovanje obuhvaća ne samo dizajn interijera, već i krajobraznu arhitekturu. U počecima svoje karijere, završio sam ‘Graditeljsko tehničku školu’ te sam nastavio školovanje na Sveučilištu u Zagrebu, gdje sam stekao diplomu iz krajobrazne arhitekture.

Stručni sam predavač i nositelj modula 2D i 3D oblikovanje u interijeru, prenosim znanje budućim generacijama; dizajnerima interijera, dizajnerima vrtova i 2D i 3D crtačima u interijeru.

Ljubav prema dizajnu interijera spontano je proklijala u mojem životu još u ranoj mladosti, kada sam, nesvjestan postojanja tog zanimanja, neprestano preuređivao prostorije u roditeljskom domu.

Paralelno s krajobraznom arhitekturom, upisao sam privatni studij dizajna interijera kako bih potvrdio svoju istinsku strast prema tom području. Ljubav između interijera i krajobraza nastavila se kroz moju karijeru sve do danas. Svaki projekt smatram prilikom za maksimalno povezivanje tih dviju “grana” djelatnosti, stvarajući skladan spoj između unutarnjeg i vanjskog prostora.

Kao svoju vlastitu potvrdu o životu s dizajnom interijera, ponosan sam što sam postao predavač na istom učilištu gdje sam i studirao. Uživam podučavajući nove buduće kolege u ovom uzbudljivom polju. Nastavljam živjeti svoju strast prema dizajnu interijera kroz svaki novi projekt i dijeljenje znanja s drugima. Ponosno stojim iza svog rada i posvećenosti ovom predivnom zanimanju koje mi donosi radost i inspiraciju svakog dana.

M1st design - Matej Kušević

M1st Design: Savjeti za uređenje doma

Radimo skupa na vašem sljedećem projektu