Prirodni Materijali u Interijeru

Solin

Gelokacija

  43°32′32″N 16°29′31″E

Grad  Solin

Država  Hrvatska

Dizajn interijera inspiriran prirodnim materijalima

Dizajn interijera u Solinu, smještenom nedaleko od Splita, skriva pravo malo remek-djelo. Ovaj luksuzni stan mjesto je gdje se elegancija susreće s prirodom. Otvoren koncept interijera stvara prostrani i prozračni ambijent koji uključuje kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu. Svaki element ovog stana pažljivo je dizajnirao M1st design Studio kako bi se postigao savršeni sklad između estetike i funkcionalnosti.

Dizajn interijera - projekt stan u Solinu

Interijerom dominiraju prirodni materijali koji dodaju toplinu i eleganciju. Dekor oraha, bijeli mramor s crnim žilama i podne obloge od prirodnog hrasta i velikih pločica u nijansama bež boje stvaraju osnovu dizajna. Bijeli zidovi obogaćeni štukaturama dodaju luksuznu notu prostoru.

Posebno treba istaknuti okruglo ogledalo unutar štukature u blagovaonici koje dodatno naglašava eleganciju i luksuz interijera. Elegancija i prirodni materijali se stapaju u savršenoj harmoniji, stvarajući prostor koji nije samo funkcionalan, već i inspirirajući. U interijeru svaki element ima svoje mjesto i svrhu, stvarajući idealnu ravnotežu između luksuza i udobnosti.

M1st Design - projekt stan u Solinu
M1st design
Luksuz inspiriran prirodnim materijalima
M1st Design - dizajn interijera u Solinu
Dizajn interijera luksuzne kuhinje u Solinu
Dizajn interijera - dnevni boravak
Kuhinja
M1st Design - luksuz inspiriran prirodnim materijalima
M1st Design - dizajn interijera
M1st Design - dizajn interijera - projekt stan u Solinu

Materijali u Interijeru

Materijali u interijeru

Kategorija: Dizajn interijera

Vrsta projekta: Izvedbeni projekt

Kvadratura: 60m2

Dizajnter interijera: Matej Kušević

Autor: M1st Design

Istražite naše ostale projekte

M1st Design Studio

Osnovao je u ožujku, 2021. godine, mladi dizajner Matej Kušević i tako ostvario svoj dugogodišnji san. Studio surađuje s brojnim stručnjacima iz različitih sfera djelovanja te pokriva područja arhitekture,  dizajna interijera i krajobrazne arhitekture. Unatoč svom kratkom postojanju, ‘M1st design studio’ iza sebe ima brojne adaptacije i uređenja stanova diljem Hrvatskoj te radi na nekoliko međunarodnih projekata. Ostvario je i suradnju s HRT-om u emisiji ‘Dom na kvadrat’ te s učilištem ‘Profokus’ u edukaciji mlađih naraštaja.